Chiropractor in Bilthoven, Netherland

Joins Hands For Heroes

The Chiropractor in Bilthoven, Netherland who has recently joined Hands For Heroes is Doctor Andre de Voos of the Chiropractic Famiy Care Centre.

The address of the practice is:

Putterlaan 161 | Bilthoven | Utrecht | 3722WS

Tel: +31302252200 +31621212314

For the full website details follow this link.

Chiropractic Family Care Centre

Chiropractie is een holistische geneeswijze, die is gespecialiseerd in het goed functioneren van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel bestaat uit een heleboel zenuwen, die elektrische impulsen met informatie doorgeven. Het zenuwstelsel is het eerste orgaan, dat in de kleine embryo gevormd wordt en het zenuwstelsel regelt het ontstaan en groeien van alle andere organen. Gedurende het hele leven controleert het zenuwstelsel de functie van alle organen en maakt correcties in die functie waar dat nodig is. Het zenuwstelsel regelt ook de samenwerking tussen alle organen.

Vanwege zijn belangrijke functie wordt het zenuwstelsel grotendeels beschermd door bot. De hersenen worden beschermd door de schedel en het ruggenmerg wordt beschermd door de wervelkolom. Tussen de wervels lopen zenuwen van het ruggenmerg naar het lichaam. Als de functie van de wervelkolom verstoord wordt, kunnen de wervels op de zenuwen gaan drukken. Zenuwen zijn erg gevoelig, waardoor een klein beetje druk de functie al verslechterd. Dit betekent een verslechtering van de communicatie tussen hersenen en lichaam. Hierdoor kan de functie en samenwerking van alle organen in het lichaam verslechteren.

Deze stoornis noemen wij een subluxatie complex. Subluxaties kunnen veroorzaakt worden door:

1.Fysieke factoren: trauma, verkeerd tillen, slechte houding

2.Psychische factoren: stress, drukte, weinig rust

3.Chemische factoren: roken, drinken, slecht eten

De meeste mensen komen bij een Chiropractor met pijn. Maar het doorgeven van pijn is slechts 9% van de functie van het zenuwstelsel. Veel communicatie tussen de hersenen en het lichaam kan al verloren zijn gegaan, voordat pijn begint op te spelen.

Chiropractie bestaat uit het opsporen en corrigeren van wervels, waarvan de verhouding met de wervelkolom verstoord is.

From Chiropractor in Bilthoven, Netherland to Join Hands For Heroes

Supporter's Information is Here